Kennis is de belangrijkste businessdriver.

Wij leggen de fundering.

De cloud heeft zich de afgelopen jaren in razend tempo ontwikkeld. Kennis van een jaar geleden is inmiddels hopeloos verouderd. Actuele knowhow is een absolute basisvoorwaarde voor een goede marktpositie. U moet immers de concrete wensen van uw klanten kunnen doorvertalen naar de nieuwste technische oplossingen.

Wij helpen u daarbij. We zorgen voor inhoudelijke verdieping, selecteren de relevante ontwikkelingen en informeren u er over. Niet in ingewikkeld jargon, maar in begrijpelijke taal en praktisch advies. Zo blijft uw vakkennis, en die van uw medewerkers, op oorlogssterkte.

Onze kennis?

Dat is ook uw kennis.

Kennisoverdracht is cruciaal. Daarom verlenen we onze partners toegang tot een uitgebreide kennisbank. Deze uitgebreide verzameling content is de slijpsteen voor uw kennis, en voor die van uw medewerkers. Maar we doen meer.

De vendortrainingen van Tech Data Academy leren u alle ins en outs van de oplossingen. Zodat u de wensen van uw klant optimaal kunt doorvertalen in passende technologie. Liever hands-on aan de slag in de praktijk? Dankzij onze praktische workshops heeft de cloud geen geheimen meer voor u .

Talent aantrekken en vasthouden?

Wij maken van u een talentmagneet.

Menselijk kapitaal is onmisbaar in de digitale economie. Kennis zorgt voor onderscheidend vermogen. Maar techtalent vinden, aantrekken en vasthouden is lastig. Dat begrijpen wij als geen ander.

Daarom helpen we u op allerlei manieren. Bijvoorbeeld met onze cursussen, certificeringen en workshops. Daarmee blijft uw workforce uitgedaagd op het gebied van innovatie. En biedt u talent alle ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Die groeimogelijkheden maken u niet alleen een betere IT-partner, maar ook aantrekkelijker als werkgever.

Ons partner-ecosysteem.

Uw voordelen.

  • U kunt klantwensen moeiteloos doorvertalen naar oplossingen.
  • U houdt uw workforce scherp en actueel.
  • U vergroot uw aantrekkingskracht als werkgever op de arbeidsmarkt.
  • U heeft loyale medewerkers omdat u ze uitdagend werk biedt.
  • U kunt altijd bij ons terecht met uw persoonlijke vragen.

Hoe uitgebreider de kennis van een mens over wat er is gedaan, hoe groter zijn vermogen om te weten wat hij moet doen.

Benjamin Disraeli1804 - 1881, Britse premier

Let's team up!

Meer weten? Wij zijn nooit ver weg.