Niemand heeft alle knowhow in huis.

Daarom stimuleren wij kennisdeling.

De cloud biedt eindeloos veel mogelijkheden om diensten te leveren. Maar hij kent ook complexe uitdagingen, zoals het beheren van de multicloud. Als kleinere of middelgrote partner is het vrijwel onmogelijk om alle cloudkennis in huis te hebben. Toch verwachten uw klanten dat wel van u. De sleutel ligt in samenwerking met andere marktpartijen. Tech Data faciliteert dit voor u.

Ecosysteem.

Samen doelen bereiken die anders onmogelijk zijn.

Bij Tech Data kunnen we veel redenen opnoemen om onze partners met elkaar te laten samenwerken. Zo geloven we er sterk in dat u samen meer kunt bereiken dan alleen. En we zijn van mening dat resellers hierdoor in staat zijn om een totaaldienst aan te bieden aan klanten. Ook kunnen samenwerkende partners elkaar ondersteunen bij hun groei.

Om ervoor te zorgen dat u precies de juiste partners kunt selecteren, brengen we partners met elkaar in contact. Op deze manier bieden we een ecosysteem van talloze gecertificeerde cloudpartners – met hun bijbehorende specialisatie.

Hackathons.

Speeltuin voor innovatie.

We doen meer om samenwerking te stimuleren. Zo organiseren we voor onze partners regelmatig kleinschalige hackathons. Tijdens deze evenementen gaan ontwikkelteams van verschillende organisaties samen aan de slag. Met een concreet probleem of daadwerkelijke vraag uit de praktijk. Een vraag van uw klant, of misschien wel van uw prospect.

De voordelen van hackathons? We noemen er een paar. U bouwt bijvoorbeeld samen aan iets moois. U werkt aan uw technische expertise. Door de sociale setting werkt u ook nog eens aan uw ‘soft skills’. Hackathons zijn bovendien veilige speeltuinen voor innovaties. U kunt bijvoorbeeld een compleet nieuwe aanpak uitproberen. Maar u leert ook nieuwe mensen en bedrijven kennen. U maakt kennis met bedrijven die u kunnen helpen, of die juist uw expertise hard nodig hebben. Uit uw sector, maar ook daarbuiten. En niet onbelangrijk: met hackathons wint u het zo schaarse techtalent voor u.

Ons partner-ecosysteem.

Uw voordelen.

  • We vereenvoudigen het vinden van toeleveranciers en technologiepartners.
  • Partners kunnen profiteren van elkaars kennis, specialisaties en activiteiten.
  • Verhoog uw verkoopvolume met een zakelijke samenwerking.
  • Hackathons zijn speeltuinen voor risicoarme innovatie, en ze stimuleren samenwerking.
  • Verbeter uw technische vaardigheden en uw 'soft skills'.

In de lange geschiedenis van de mensheid (en ook diersoorten) geldt dat degenen die hebben geleerd samen te werken en het meest effectief improviseren, hebben gezegevierd.

Charles Darwin1809 – 1882, (r)evolutionair bioloog

Let's team up!

Meer weten? Wij zijn nooit ver weg.