Extra clouddiensten leveren?

Laat u inspireren.

Het verkopen van clouddiensten kan erg business-as-usual zijn. U onderscheidt zich daarmee niet van de concurrentie. Maar het kan ook anders. Ontwikkel bijvoorbeeld uw eigen diensten. Wij bieden u daarvoor de nodige inspiratie.

Innoveren?

Uw lef, onze inzichten.

Bij productontwikkeling draait het niet om technologie alleen. U moet ook weten wat de markttrends zijn. U uw eigen grenzen kunnen verleggen. En u moet innovaties ontwikkelen die het leven van uw klanten makkelijker maken.

Dat is best ingewikkeld. In plaats van te bedenken wat u vanuit uw eigen kracht kunt ontwikkelen, moet u nu exact weten waar de behoeften van uw klanten liggen. Het gaat zelfs verder dan dat. Hoewel het van cruciaal belang is om goed te luisteren naar wat klanten vandaag willen, moet u ook kunnen anticiperen op wat ze morgen nodig hebben.

Kleinschalige events.

Kennisdeling als businessdriver.

Om u op weg te helpen, inspireren wij u iedere maand met allerlei praktijkvoorbeelden. Zodat u weet wat er mogelijk is en u wél het verschil maakt. Hoe we dat doen? We organiseren op periodieke basis kleinschalige events voor onze partners. Een gebruiker, partner of Tech Data-specialist praat u bij over opvallende projecten. Deze cases zijn bijzonder qua idee, opzet of uitvoering. En de cloud speelt er altijd een sleutelrol bij.

Hapklare content.

Om snel kennis te vergaren.

Natuurlijk begrijpen we dat u het vaak druk heeft. En dat het daardoor niet haalbaar is om tijd vrij te maken voor het bezoeken van een evenement. Daarom praten we u ook bij middels webinars, video’s, presentaties, infographics en blogs.

Onze inspiratie.

Uw voordelen.

  • Praktijkgerichte cases zorgen voor leerzame en bruikbare inzichten.
  • Vergroot uw vermogen tot innoveren.
  • Verhoogt de betrokkenheid van uw werknemers.
  • Laagdrempelige kennisdeling via (visuele) content.
  • Direct contact met onze experts dankzij de persoonlijke setting van onze events.

Tenzij je probeert iets te doen dat verder gaat dan wat je al onder de knie hebt, zul je nooit groeien.

Ralph Waldo Emerson1803 – 1882, essayist, docent en dichter

Let’s team up!

Meer weten? Wij zijn nooit ver weg.