Van idee naar uitvoering.

Onze workshops maken het mogelijk.

Inspiratie alleen is niet genoeg voor het ontwikkelen van nieuwe diensten. Er komt veel meer bij kijken. U heeft natuurlijk de technische kennis nodig. Maar ook een andere mindset. U moet daarnaast precies weten wat de behoeften van de klant zijn. En tot slot moet u over wat creativiteit beschikken. Precies dat leren we u tijdens onze workshops design thinking.

Hoe u zich onderscheidt?

Met vindingrijke ideeën.

Baanbrekende innovaties zijn vaak het resultaat van design thinking. Deze methode zorgt ervoor dat u een nauwkeurig inzicht krijgt in de behoeften van uw klanten. En dat u een oplossing kunt bedenken voor de vaak complexe uitdagingen waar zij mee hebben te maken.

Veel grote bedrijven werken al jarenlang met design thinking om te innoveren. Dus waarom u niet? Tech Data maakt u graag bekend met deze waardevolle manier van werken.

Design thinking als mindset.

Zo lost u complexe uitdagingen op.

Tijdens onze workshops kruipt een multidisciplinair team in de huid van uw klant. Dit team definieert de concrete problemen waar klanten in de praktijk mee hebben te maken. Wij leren u vanuit verschillende invalshoeken naar de uitdagingen te kijken. Vervolgens laten we zien hoe u mogelijke oplossingen zoekt.

Bij de workshops verliezen we de haalbaarheid, schaalbaarheid en winstgevendheid nooit uit het oog. Dit vergroot de kans op een succesvolle en levensvatbare innovatie. Daarmee voegt u waarde toe voor uzelf en uw klant.

Onze design thinking-sessies.

Uw voordelen.

  • Bewezen methode maakt innovatietrajecten eenvoudiger.
  • Praktijkgerichte aanpak zorgt voor aansluiting op klantwensen.
  • Kom tot frisse en innovatieve oplossingen voor complexe problemen.
  • Verbeter uw kansen op succesvolle innovatie.
  • Begeleiding door gecertificeerde professionals.

Uw huidige verdiencapaciteit is grotendeels afhankelijk van uw kennis en vaardigheden. Maar ook van uw vermogen om die kennis en vaardigheden zodanig te combineren dat u waarde toevoegt waarvoor klanten willen betalen.

Brian Tracyspreker, adviseur, trainer en schrijver van beststellers

Let's team up!

Meer weten? Wij zijn nooit ver weg.