Bijblijven is lastig.

Daarom praten we u continu bij.

De cloud is de basis voor de digitale transformatie. Het is daarom cruciaal dat u weet wat er speelt. Zodat u uw klanten goed kunt adviseren, en weet welke cloudoplossingen aan hun behoeften voldoen en hoe u hun verwachtingen kunt sturen.

Maar de ontwikkelingen gaan snel. Zo snel, dat uw medewerkers ze in de waan van de dag nauwelijks kunnen volgen. Het is lastig om het overzicht te bewaren. En dat is precies de reden waarom we u continu op de hoogte houden.

Oplossingen staan niet stil.

Daarom wij ook niet.

Cloudleveranciers werken continu aan hun oplossingen. Soms betekenen nieuwe functies veel voor uw klant. Of voor u. Bij Tech Data vinden we het daarom belangrijk dat u snel en eenvoudig op de hoogte blijft. Biedt een recente feature nieuwe businesskansen? Of komt een leverancier met een belangrijke update voor uw klant? Dan laten we dat zo snel mogelijk weten. Zodat u goed bent voorbereid. Dat voorkomt verrassingen.

Snel op de hoogte.

Eenvoudig, dankzij onze app.

U heeft waarschijnlijk niet altijd tijd om uitgebreid met onze experts te praten. Toch wilt u wel graag op de hoogte blijven. Van ontwikkelingen, trends, marktkansen en nieuwe uitdagingen. Denk aan het beheren van multicloudomgevingen, of elastic computing. Met die kennis kunt u uw klant nog beter helpen. Daarom houden we u continu op de hoogte bij belangrijke wijzigingen en updates. Wel zo gemakkelijk.

Ons partner-ecosysteem.

Uw voordelen.

  • U bent altijd op de hoogte van belangrijke wijzigingen en nieuwe functionaliteiten.
  • U weet snel nieuwe businesskansen te creëren.
  • U verbetert uw concurrentiepositie.
  • Wij delen de kennis met al uw collega's.
  • U kiest zelf op welke manier u onze kennis tot u wilt nemen.

Investeren in kennis levert altijd het beste rendement op.

Benjamin Franklin1706 - 1790, een van de oprichters van de VS

Let's team up!

Meer weten? Wij zijn nooit ver weg.