Samenwerken op omzetbasis?

Dat pakken wij anders aan.

Veel partnerprogramma’s bestaan uit brons, zilver en platinum. U valt als kleinere partner altijd in het bronzen partnerpakket. Daarmee krijgt u alleen de basisondersteuning, terwijl u juist alle hulp kunt gebruiken. Daarom doen wij het bij Tech Data anders.

Uw omzet is voor ons irrelevant. Wij vinden het belangrijk dat u altijd de beste ondersteuning krijgt. Zodat u en uw klanten maximaal profiteren.

Cloud verkopen is geen kunst.

Onderscheidend vermogen creëren wel.

U kunt er natuurlijk voor kiezen om alleen wederverkoper te worden van bestaande clouddiensten. Maar u kunt ook meer marge uit de cloud halen. Daarom bestaat ons partnerprogramma uit de volgende onderdelen:

Wat u aan dit programma heeft?

Dit zijn de belangrijkste voordelen.

01.

Aantrekkelijke werkgever.

Het is lastig om goed personeel te vinden. Daarnaast moet u uw huidige medewerkers tevreden houden. Dankzij onze workshops hoeven uw collega’s niet meer op de automatische piloot te staan. Ze worden uitgedaagd om verder na te denken over innovatie. Zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen.

02.

Onderscheidend vermogen.

U kunt met ons partnerprogramma veel cloudkennis opdoen waarmee u cloudprojecten daadwerkelijk aan uw klanten verkoopt. We leren u in te haken op wat uw klanten daadwerkelijk nodig hebben. Zodat u uw dienstverlening kunt verbeteren.

03.

Loyale klanten.

Dankzij onze ondersteuning geeft u uw klanten het gevoel dat u goed naar ze luistert en ze begrijpt. U heeft een daadwerkelijk antwoord op hun uitdagingen. Daarmee creëert u loyale en betrokken klanten. U bent de partner waarmee ze hun problemen oplossen.

04.

Marge verhogen.

Dankzij uw onderscheidend vermogen kunt u sneller en meer verkopen. Dat is uiteraard erg positief met het oog op uw winstgevendheid.

05.

Indrukwekkende projecten.

Natuurlijk is een goede marge belangrijk. Maar het uitvoeren van mooie en onderscheidende projecten is dat ook. Hiermee toont u namelijk aan dat u uw vakgebied zeer goed begrijpt.

06.

Opbouwen sterk netwerk.

Tech Data faciliteert samenwerkingsverbanden met andere IT-partners. Zodat u meer en grotere projecten kunt aannemen.

‘Als Microsoft Gold Partner is het voor ons bijna een dagtaak om de juiste licenties uit te zoeken en deze op een overzichtelijke manier bij te houden. Dit proces is nu dankzij StreamOne geautomatiseerd. We zien precies welke klant wát gebruikt. Dit maakt het facturatieproces eenvoudig. Ook kunnen we klanten met deze informatie goed advies geven. We regelen alles heel snel in slechts een paar muisklikken.’

Thomas SchepersEigenaar van Ratho B.V.

Let's team up!

Meer weten? Wij zijn nooit ver weg.