Technische ondersteuning.

Hoe combineert u oplossingen?

We geven het ruiterlijk toe: de cloud is soms knap ingewikkeld. U moet bijvoorbeeld per klant zoeken naar de juiste reeks van cloudoplossingen. Daarbij kijkt u natuurlijk niet naar de producten van één leverancier. Maar juist naar een combinatie van oplossingen van meerdere cloudmerken. Behalve over het ontwerp en de migratie hebben resellers nog meer vragen. Hoe bieden we de juiste security? Waar bewaren we de data? Hierbij verwachten ze uw hulp.

Laat complexiteit u niet tegenhouden.

Tech Data weet hoe oplossingen werken.

Tegelijkertijd is uw klant pas tevreden als alles ‘gewoon werkt’. Het overzetten van de infrastructuur naar de cloud mag niet leiden tot downtime. Best complex, toch? Wij vinden van niet. Want bij Tech Data weten we precies wat we verkopen, hoe alle oplossingen werken en hoe u aan tevreden klanten komt. Het enige dat u moet doen? Partner worden. Dan begeleiden we u van A tot Z.

Uw voordelen:

  • Wij maken complexe technologie eenvoudig.
  • Onze techjedi’s ondersteunen u in het hele traject, van schets tot configuratie.
  • Leer van de beste trainers en scoor waardevolle certificaten.
  • U weet zelfs nieuwe managed services rond cloudmigratie te ontwikkelen.
  • U wint het vertrouwen om nieuwe cloudprojecten te starten.

Help me met de bits & bytes.

De populariteit van de cloud groeit hard. Toch loopt u samen met uw klanten vaak tegen uitdagingen aan, door de complexiteit van de cloud. Tech Data biedt u meerdere handvatten om hier een antwoord op te vinden. En daarmee de zorgen van uw klant weg te nemen.