Groeien in de cloud?

Alleen met de juiste mindset.

U wilt als partner cloudoplossingen verkopen. Of u wilt zich hier verder in specialiseren. Goede beslissing! Toch merkt u dat de verkoop van clouddiensten commerciële, financiële en technische uitdagingen met zich meebrengt. Hoe kunt u deze transitie toch succesvol maken? Tech Data helpt u met de juiste mindset.

Alles is anders.

Verandering is dus noodzakelijk.

Overstappen naar clouddiensten betekent een andere manier van factureren. Het levert u onzekerheden op over migratie, security en storage. Bovendien moet u precies weten wat de behoeften van organisaties zijn. Deze transformatie kan dus best ingewikkeld, onoverzichtelijk en tijdrovend zijn.

Wij kennen de problemen waar u tegenaan loopt. Omdat we al talloze partners hierbij hebben geholpen. Dat kunnen we ook voor u doen. Zodat u als reseller ook in de toekomst omzet realiseert. Lees verder hoe we dat aanpakken:

Oracle Cloud Center of Excellence.

Haal meer omzet uit uw cloudbusiness.

Wist u dat er een kennis- en innovatiecentrum op het gebied van cloud bestaat? Bij Tech Data beschikken we over het enige Oracle Cloud Center of Excellence (CCoE) van Nederland. U en uw klanten kunnen hier terecht voor brainstormsessies. U kunt (nieuwe) clouddiensten bedenken en ontwerpen. Of cloudoplossingen zelfs concreet proberen en verfijnen.

Het doel van dit CCoE is om u te ondersteunen in uw transitie naar de cloud. U krijgt namelijk de kans om de cloud concreet te ontdekken. Zo doen we er alles aan om uw toekomst vorm te geven met behulp van cloudtechnologie en verdere innovaties.

01.

Businesscase ontwikkelen.

We bekijken samen met u het probleem van uw klant. Pas daarna kijken we naar de manier waarop cloudtechnologie het probleem kan oplossen.

02.

Trainingen en workshops.

We breiden uw Oracle-kennis uit. Zodat u bijvoorbeeld bestaande databases in de nieuwe omgeving kunt integreren. Of zodat u ervoor zorgt dat klanten het nieuwe platform in gebruik nemen en er het meeste uit halen.

03.

Cloudpropositie.

We stellen samen met u proposities op waarbij de cloud een belangrijke rol speelt.

04.

Demonstratie Oracle-oplossingen.

U leert wat de Oracle-cloudoplossingen voor uw klanten kunnen betekenen.

05.

Ervaar innovatieve technologieën.

Of het nu gaat om IaaS, SaaS en PaaS. Of om blockchain, chatbots, machine learning en artificial intelligence.

06.

Ontwikkel uw eigen oplossingen.

U kunt experimenteren met technologieën, zodat u uw eigen oplossingen op de markt kunt brengen. Leer ook hoe Oracle-oplossingen kunnen samenwerken met technologieën van andere vendoren.

07.

Go-to-market.

U leert wat u nodig heeft om cloudoplossingen te bedenken, te bouwen én op de markt te brengen

WILT U MEER WETEN OVER DE ORACLE-CLOUDDIENSTEN?

U kunt hier onze agenda vinden.