De cloud-diensten van Veritas.

Dit zijn de voordelen.

Veritas biedt een uitgebreid portfolio aan oplossingen voor datamanagement, back-up & recovery, retentie en archivering in de cloud. Wereldwijd kiezen bedrijven voor de cloudoplossingen van Veritas. Waarom? We leggen het u uit.

Veritas als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

 • Veritas heeft het vertrouwen van tal van bedrijven. Met een marktaandeel van bijna een kwart is het marktleider op het gebied van back-up & recovery, archivering en software defined storage (SDS). De leidende positie van Veritas in cloud-datamanagement is meerdere malen erkend, door allerlei onafhankelijke analistenbureaus. Zo noemt Gartner het bedrijf een ‘Leader’ in de markt van back-up&recovery-oplossingen voor datacenters. Ook IDC bestempelt Veritas als toonaangevend en marktleider, in de categorie ‘Cloud Systems Management Software’.

De populariteit van Veritas.

Dit zijn de redenen.

Een van de grootste uitdagingen waar organisaties bij een digitale transformatie tegenaan lopen, is datamanagement. Digitalisering zorgt al snel voor datasilo’s. Gegevens ‘leven’ in diverse cloud- en storageomgevingen of zijn ‘gevangen’ in allerlei databases van applicaties. Die chaos gaat ten koste van de bruikbaarheid van data. Terwijl juist die data de brandstof zijn voor innovatie en digitale transformatie. Bovendien zorgt datachaos voor veiligheids- en compliancerisico’s.

De oplossingen van Veritas scheppen orde in die chaos. Ze vergroten de transparantie, de veiligheid en de kwaliteit van data. Zodat organisaties het maximale uit hun waardevolle gegevens kunnen halen.

De voordelen van Veritas.

Dit zijn de belangrijkste.

 • GESTRUCTUREERDE EN ONGESTRUCTUREERDE DATA BETER INZICHTELIJK:
  Veritas biedt met zijn 360 Data Management-platform een uniform inzicht in data die verspreid staan over meerdere opslaglocaties en cloudomgevingen. Dat geldt zowel voor gestructureerde als voor ongestructureerde data.
 • AUTOMATISCHE DATARETENTIE EN E-MAILARCHIVERING:
  Met het retentiebeheerplatform van Veritas voldoen organisaties eenvoudig aan compliancevereisten rondom het bewaren van informatie.
 • VEILIGE CLOUDBACK-UP:
  Veritas biedt oplossingen voor het veiligstellen van data in de cloud. Een cloudback-up verbetert de continuïteit van organisaties en voorkomt kostbare downtime en gegevensverlies bij cyberincidenten.
 • SOEPELE CLOUDMIGRATIES:
  Zonder de juiste oplossingen zijn cloudmigraties dure en omvangrijke projecten. Het Veritas Resiliency Platform zorgt voor een naadloze en geautomatiseerde migratie van de workloads tussen on-premises datacenters en de publieke clouds van uw keuze.
 • BETERE DATAPORTABILITEIT:
  Wie gebruikmaakt van de cloud, wil niet afhankelijk raken van een enkele cloudvendor. De oplossingen van Veritas zorgen voor soepele datamigraties tussen public clouds van verschillende leveranciers.

De doelgroep van Veritas.

Cloudoplossingen voor iedereen.

De oplossingen van Veritas komen in verschillende versies met diverse functionaliteiten. Zo kent het 360 Data Management-platform een Bronze-, Silver- en Gold-editie. Daarmee is Veritas zowel geschikt voor het middelgrote mkb als voor corporate ondernemingen.