De cloud-diensten van Citrix.

Dit zijn de voordelen.

Het inrichten en beschikbaar stellen van een productieve digitale werkomgeving kent tal van uitdagingen. Gebruikers werken met allerlei devices en willen overal probleemloos met hun applicaties en bestanden kunnen werken. Tegelijkertijd moet de veiligheid gewaarborgd blijven. Organisaties kiezen massaal voor de oplossingen van Citrix voor het tackelen van deze uitdagingen. Waarom? We leggen het u uit.

Citrix als sterke marktpartij.

Dit zijn de succesfactoren.

 • Met zo’n honderdduizenden klanten en een bewezen ‘track record’ in desktop- en applicatievirtualisatie is Citrix toonaangevend op het gebied van desktop- en applicatievirtualisatie. De leidende positie van Citrix is meerdere malen onderschreven door diverse onafhankelijke analistenbureaus. Zo noemt Gartner het bedrijf een ‘Leader’ in de markt van Content Collaboration Platforms. Ook IDC noemt Citrix een ‘Leader’ in de categorie ‘Enterprise Mobility Management Software’.

De populariteit van Citrix.

Dit zijn de redenen.

De eisen aan de digitale werkomgeving zijn de afgelopen jaren sterk toegenomen. Medewerkers verwachten overal toegang tot een persoonlijke en goed presterende desktop. Met precies de software en de documenten die ze nodig hebben. Ongeacht het gebruikte apparaat, en ongeacht hun fysieke locatie. Alleen zo kunnen ze overal probleemloos werken.

Dat is precies wat de oplossingen van Citrix bieden. Ze geven gebruikers toegang tot hun eigen persoonlijke workspace, inclusief software en data. Ongeacht het gebruikte device. De IT-afdeling kan de workspace bovendien centraal inrichten, uitrollen en beheren.

De voordelen van Citrix Cloud.

Dit zijn de belangrijkste.

 • WORKSPACES VANUIT IEDERE CLOUDOMGEVIG:
  Met Citrix Cloud kiezen IT-beheerders zelf eenvoudig de hostinglocatie van een applicatie of workspace. Dat kan een private of public cloud zijn, maar ook on-premises. Zo kiezen ze altijd de best passende infrastructuur voor de situatie.
 • ANY APP, ANY USER, ANY DEVICE:
  Citrix Cloud geeft medewerkers toegang tot hun workspace of applicatie vanaf ieder device, of dat nu een tablet, smartphone, laptop of desktop is. Zo kunnen ze overal op een veilige manier bij hun (SaaS-)software en gegevens. Citrix noemt dat ‘any app, any user, any device’. Daarmee biedt de leverancier de juiste basis voor mobiele productiviteit.
 • BREDE OS- EN APPLICATIEONDERSTEUNING:
  De workspaces van Citrix Cloud werken samen met alle vertrouwde software van Microsoft, zoals Windows 10, Skype for Business en Office 365.
 • UITGEBREIDE ANALYSEMOGELIJKHEDEN:
  IT-beheerders houden met Citrix Cloud een scherp oog op het gebruik van workspaces en applicaties. Zo kunnen zij knelpunten in de performance en gebruikservaring tijdig signaleren en verhelpen. Maar ook verdachte gedragingen komen zo sneller aan het licht.
 • CENTRALE BEHEEROMGEVING:
  Met Citrix Cloud profiteren IT-beheerders van een centrale omgeving voor het beheer van desktopomgevingen, gebruikers, applicaties en endpoints.

De doelgroep van Citrix Cloud.

Een cloud voor iedereen.

Citrix Cloud is geschikt voor gebruik met alle soorten desktops (Windows, Linux, Mac). Ook ondersteunt het zowel de public als private cloud, de multicloud en on-premises omgevingen. Het is daarmee geschikt voor alle soorten organisaties. Het exacte aanbod is volledig toe te snijden op de specifieke behoeften van de organisatie.