Cloud- assessment.

Zodat u weet wat u nodig heeft.

Het verkopen van clouddiensten biedt u meer omzetmogelijkheden. Maar past dit wel bij u? Heeft u de juiste kennis in huis? Met het cloudassessment van Tech Data komt u snel te weten waar u staat. Ook is meteen inzichtelijk welke ondersteuning u kunt gebruiken om het maximale uit de cloud te halen.

Het kost wat tijd.

Maar het levert u vooral veel op.

We geven het ruiterlijk toe: het kost de nodige tijd om een cloudassessment te doen. We snappen als geen ander dat uw tijd kostbaar is. We weten alleen dat u die kosten snel terugverdient. Het assessment helpt u namelijk bij het ontwikkelen van een optimale cloudstrategie. Zodat u uiteindelijk uw omzet een boost kunt geven.

Uw voordelen.

01.

Een groeiplan voor uw situatie.

Bij Tech Data bieden we u eindeloos veel mogelijkheden om (nog) meer cloudkennis op te doen. We helpen u met marketing, we geven strategisch advies en technische ondersteuning. Natuurlijk heeft u niet bij alle hulp baat. Precies dat is de reden waarom we met het cloudassessment kijken waar we nuttig kunnen zijn.

02.

Snel resultaten zien.

Bij het cloudassessment draait alles om snelheid. Want als u hulp nodig heeft, wilt u dat natuurlijk het liefste vandaag ontvangen. Reden voor ons om na het invullen van het assessment binnen 14 dagen uw persoonlijk groeiplan aan te leveren.

03.

Meteen aan de slag.

Naast het groeiplan kunnen we u ook meteen aan de slag helpen. Zo bekijken we welke (eenvoudige) applicaties u als eerste naar de cloud kunt verplaatsen en welke applicaties in een tweede stap in aanmerking komen. Daarnaast laten we het weten welke applicaties nog niet cloud-ready zijn.

Ik kan extra hulp goed gebruiken.

We helpen u ook met een projectplanning. Hierin wordt duidelijk welke personen voor welke taken verantwoordelijk zijn, wat het tijdspad is en wat de kosten zijn. Heeft u interesse in strategisch advies of technische hulp? U kunt hier een afspraak maken met onze cloudadviesraad en dit formulier invullen als u onze technische experts wilt spreken.

Bent u net als wij overtuigd van het nut van dit assessment? Vul het assessment dan snel hier in.