Kunt u nog slimmer cloud verkopen?

Ja, wij denken dat dit kan.

Hoe? We geven hieronder alvast een paar tips.

01.

Weet wat klanten willen.

Investeringen in technologie zijn vaak gedreven vanuit de business. Daarom moet u uw klanten niet alleen begrijpen, maar ook met ze kunnen meepraten. Weet waar ze ‘s nachts van wakker liggen. Ken hun dromen, doelen en drijfveren. Tech Data helpt u daar graag bij. Zodat u de waarde van clouddiensten beter kunt overbrengen.

02.

Treed op als tussenpersoon.

De ene keer praat u met businessmensen. Een andere keer weer met de IT-afdeling. Zij hebben allemaal hun eigen unieke behoeften. Toch wil iedereen uiteindelijk vaak hetzelfde. Het is aan u om dat duidelijk te maken. Uw rol als tussenpersoon bij aankoopbeslissingen mag niet worden onderschat. Wij kunnen u trainen in die rol.

03.

Wees eerlijk.

Upselling is vaak een stuk eenvoudiger dan het vinden van nieuwe klanten. Maar wie meer wil verkopen aan bestaande klanten, moet wel hun vertrouwen hebben. Eerlijkheid is daarbij van cruciaal belang. Communiceer de waarde van uw cloudoplossingen, maar kijk uit met onrealistische beloften. Want daarmee stelt u een klant vooral teleur.

Hoe u meer cloudoplossingen verkoopt?

Door onze whitepaper te lezen.

We hebben een gedeelte van onze cloud- en marktkennis vertaald naar hapklare salestips. Boost uw verkoop vandaag nog!

Verkoop, beheer en implementatie ingewikkeld?

Niet als het aan ons ligt.

We zijn niet alleen uitgeroepen tot de beste clouddistributeur. Onze gebruiksvriendelijke StreamOne-portal is ook meerdere keren bekroond. De reden daarvoor? Het verkopen, beheren en implementeren van cloudoplossingen is met onze portal kinderspel. U vindt er het meest uitgebreide cloudportfolio, van bijvoorbeeld SaaS en PaaS tot IaaS en ESD.

Waarom StreamOne?

We kunnen eindeloos veel voordelen opnoemen. Dit zijn wat ons betreft de belangrijkste:

  • Natuurlijk heeft u toegang tot de producten van de grote cloudleveranciers. Maar ook van nichespelers. En dat allemaal vanuit één centrale omgeving.
  • U kunt cloudoplossingen direct starten of snel stopzetten.
  • Licentiebeheer: het verhogen en verlagen van het aantal gebruikers is eenvoudig.
  • U heeft een nauwkeurig inzicht in het verbruik van iedere afzonderlijke klant, per cloudservice. Dat maakt factureren erg makkelijk.
  • U kunt uw klanten zelfs toegang geven tot self-service dashboards.
  • U kunt uw eigen webshop koppelen aan StreamOne. Zodat u de verkoop en het beheer van de cloudoplossingen automatiseert.
  • Geen eigen webshop? Dan bieden wij StreamOne ook als whitelabel aan. U kunt kiezen voor uw eigen kleuren, naam en logo.

Nog niet helemaal overtuigd?

Lees dan deze factsheet.

Daarin leggen we uitgebreid uit hoe StreamOne ook uw business kan ondersteunen.

Als Microsoft Gold Partner is het voor ons bijna een dagtaak om de juiste licenties uit te zoeken en deze op een overzichtelijke manier bij te houden. Dit proces is nu dankzij StreamOne geautomatiseerd. We zien precies welke klant wát gebruikt. Dit maakt het facturatieproces eenvoudig. Ook kunnen we klanten met deze informatie goed advies geven. We regelen alles heel snel in slechts een paar muisklikken.

Thomas SchepersEigenaar van Ratho B.V.

De kracht StreamOne.

Bent u net als wij overtuigd van de kracht StreamOne? Onze experts leggen u graag uit hoe het platform in zijn werk gaat.

U kunt natuurlijk ook via dit formulier uw vragen stellen. We geven u dan zo snel mogelijk antwoord.