Power support.

Om u meer te laten verkopen.

Clouddiensten verkopen? Dan moet u de waardepropositie hiervan goed kennen. Succesvol cloudoplossingen implementeren? Daar heeft u diepgaande technische vaardigheden voor nodig. Lastig? Niet met TD Academy.

TD Academy heeft alles in huis om u te laten slagen op het gebied van cloud. Dankzij onze evenementen, trainingen, workshops, seminars en webinars krijgt u goed opgeleide en gecertificeerde medewerkers. Waarmee u het verschil kunt maken.

ALLE CLOUDKENNIS. IN UW ACHTERZAK.

Zodat u cloud beter kunt verkopen.

Bij Tech Data begrijpen we dat uw medewerkers over (diepgaande) technische vaardigheden moeten beschikken. Dat ze op de hoogte moeten zijn van de toekomstige roadmap van de producten. Dat ze tegelijkertijd weinig tijd hebben. Daarom leveren wij u in ons cloudopleidingscentrum snel de benodigde kennis.

  • SALES ENABLEMENT TRAININGEN. Effectief uw verkoopprestaties verbeteren.
  • TECHNISCHE TRAININGEN. Voor feilloze implementaties.
  • EVENTS. Om u continu up-to-date te houden.

WAT U AAN ONS OPLEIDINGSCENTRUM HEEFT?

Dit zijn de voordelen.

01.

Weet wat klanten willen.

Investeringen in technologie zijn vaak gedreven vanuit de business. Daarom moet u hen niet alleen begrijpen, maar ook met ze kunnen meepraten. Weet waar ze ‘s nachts van wakker liggen. Ken hun dromen, doelen en drijfveren. Tech Data helpt u daar graag bij. Zodat u de waarde van cloud beter kunt overbrengen.

02.

Treed op als mediator.

De ene keer praat u met businessmensen. De andere keer weer met de IT-afdeling. Zij hebben allen hun eigen unieke behoeften. Toch wil iedereen uiteindelijk vaak hetzelfde. Aan u om dat duidelijk te maken. Uw rol als ‘mediator’ in aankoopbeslissingen mag u niet onderschatten. Wij kunnen u trainen in die rol.

03.

Wees eerlijk.

Upselling is vaak een stuk eenvoudiger dan het vinden van nieuwe klanten. Maar wie meer wil verkopen aan bestaande klanten, moet wel het vertrouwen hebben. Eerlijkheid is hierin van cruciaal belang. Communiceer de waarde van cloud, maar kijk uit met uw klant teleur.

Sales enablement trainingen

TD Academy

IBM CLOUD® PAK-OPLOSSING

Dinsdag 14 juli 2020

Vendor:IBM
Prijs:Gratis
Locatie:Webinar
Beschikbaarheid:29 personen
Meer informatie >

MICROSOFT 365 | BUSINESS VOICE | TEAMS | TECHNISCHE TRAINING (ICM DIRECT ROUTING)

Donderdag 16 juli 2020

Vendor:Microsoft, Office365
Prijs:Gratis
Locatie:Webinar
Beschikbaarheid:34 personen
Meer informatie >

NETAPP SUMMERSCHOOL 3. CLOUD – CVO – FABRICPOOL

Woensdag 22 juli 2020

Vendor:NetApp
Prijs:Gratis
Locatie:Webinar
Beschikbaarheid:64 personen
Meer informatie >